Representant till Wednesday Relations i Malmö

Vi söker dig som vill representera Wednesday Relations i Malmö. Uppdraget innebär att du först och främst representerar Wednesday Relations på våra frukostseminarier i Malmö. Varje frukostseminarium tar ca 3 timmar för vår representant att förbereda och genomföra. 

Arbetsuppgifter vid uppdrag:

  • Moderator för frukostseminarium
  • Registrera & välkomna deltagare
  • Kontaktperson på plats (för partner, deltagare samt lokal)
  • Eventuellt besöka lokal innan event
  • Uppföljning efter avslutat event

Vi ser gärna att du har:

  • Stor egen drivkraft och lätt att få saker gjorda
  • Social kompetens, ödmjukhet och humor
  • Intresse av marknadsföring, försäljning, digital marknadsföring och CRM
  • Mycket bra förmåga att hantera svenska och engelska i både tal och skrift
  • Vi ser helst att du har ett eget företag och kan fakturera oss för dina tjänster

Om Wednesday Relations

Vi utvecklar marknadsförare och marknadsavdelningar i det senaste inom Digital Marketing, CRM, Customer Experience och AI inom Marketing. Vi arrangerar seminarier, konferenser, kurser och ERFA-grupper i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en liten organisation där du har möjlighet att vara delaktig i helheten såväl som detaljer. Vår företagskultur baseras på kvalitet, engagemang, ödmjukhet och professionalism. Vi främjar en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö och ett nära samarbete mellan kollegor. Vi har roligt på jobbet! Mer information om Wednesday Relations hittar du här.

Kontakt och ansökan

Stämmer du överens med vår önskade profil så vill vi väldigt gärna träffa dig och vi ser framemot att få läsa ditt CV och personliga brev. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Du söker tjänsten genom att skicka ett mejl med CV och personligt brev till

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Evelina Westroth på tel. 08 642 21 90. Telefonintervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics