Nästa steg – Säkerställ en uthållig förändring

4 december 2018

Utveckla din Marknads/CRM/CX-avdelning tillsammans med oss!

Vi ser ett stort intresse bland våra medlemmar och får många deltagare på event och kurser inom AI för kundarbete, kundupplevelser, Marketing Automation och Agilt marknadsarbete. Heta ämnen i Sverige och även i resten av västvärlden.

Förändringsarbetet inom ovan områden är högt på många organisationers agenda just nu. Samtidigt är alla anställda fullt upptagna med att leverera och utföra sitt dagliga arbete. Hur ska man orka med att utveckla sig i högkonjunkturen.

Då finns Wednesday Relations som en räddare i nöden. Vi hjälper er att ta fram en plan för att utveckla personal, trimma processer, utveckla kundresor, utvärdera IT stöd och driva förändringsprojekt. Vi hittar rätt konsult/lärare med exakt den bakgrund och erfarenhet som passar för att hjälpa till i arbetet. Och precis på det sätt och omfattning som ni vill och har behov av. Oavsett om det är en anpassad kurs, inspirationsföreläsning, rådgivning eller att leda ett förändringsprojekt.

Ser ni också utmaningar inom marknadsföring, Customer Experience och CRM? Vill ni bli kundbesatta och bli absolut bäst på kundupplevelser och satsa på ditt team? Wednesday Relations hjälper er att ta nya ämnen och utmaningar vidare i er organisation. 

Läs mer om vad vi kan göra för er!

Presskontakt

Mats Gustafsson

(+46)8 - 642 21 90

Email

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics