Vår nya Superstar Anna-Karin Löfström

Jonatan
16 januari 2017

Anna-Karin har börjat hos oss som Event Manager med ansvar för alla våra event och kurser. Senast kommer Anna-Karin från en roll som marknadsansvarig på Network Innovation, ett företag i foto/grafiska branschen.

Fritiden ägnar hon gärna åt sport. Mestadels som åskådare, med två mycket aktiva fotbollskillar i familjen (så nu blir det en del fotbollssnack på kontoret till Mats förtret). Hon gillar även att vara ute och springa och åka skidor.

Vill du diskutera event med Anna-Karin så är det bara att ringa 08-642 21 90 eller maila

Presskontakt

Mats Gustafsson

(+46)8 - 642 21 90

Email

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics