Vår nya Superstar Anna-Karin Löfström

Jonatan
16 januari 2017

Anna-Karin har börjat hos oss som Event Manager med ansvar för alla våra event och kurser. Senast kommer Anna-Karin från en roll som marknadsansvarig på Network Innovation, ett företag i foto/grafiska branschen.

Fritiden ägnar hon gärna åt sport. Mestadels som åskådare, med två mycket aktiva fotbollskillar i familjen (så nu blir det en del fotbollssnack på kontoret till Mats förtret). Hon gillar även att vara ute och springa och åka skidor.

Vill du diskutera event med Anna-Karin så är det bara att ringa 08-642 21 90 eller maila

Presskontakt

Mats Gustafsson

(+46)8 - 642 21 90

Email

Ladda ner högupplösta logotyper

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics