Sagt av medlemmar och deltagare på våra event, kurser och seminarier

Vi gör regelbundet undersökningar och utvärderingar på alla event vi gör. Detta innebär att vi får hundratals kommentarer om våra konferenser, kurser och seminarium. Här har vi samlat en del av dem. 

“Precis vad jag behövde där jag är just nu! Matnyttigt och inspirerande från första till sista punkt!”

”Spännande ämne, trevliga människor, god mat och kul nätverkande”

"En bra mix av kunskap och inspiration, verklighet och framtid"

"Mycket välarrangerat, hög nivå på allt"

"Mycket bra mix, och bra nivå på föreläsarna. Uppskattar när man blir inspirerad av både teoretiker och cases från verkliga världen"

"Matnyttig" kunskap. Beräkningssystem för kundvärdet känns mycket användbart. Något konkret att ta med hem och direkt kunna applicera på kundstocken!"

"Staffan är ju en otroligt bra föreläsare som gav oss bra verktyg och verkligen lärde ut en pusselbit jag efterfrågat mycket länge."

"Spot-on vad jag var ute efter. Ha möjligheten att ta fram siffror som inte går att ifrågasätta. Staffan var väldigt bra, raka och tydliga svar på våra frågor."

"Många talare inspirerade och gav bra exempel på vilka utmaningar de ställdes inför i sina yrkesroller."

"Just want to say big thanks for the amazingly organiezed Google Analytics Conference. It was great and valuable insights were shared. Especially from the company cases."

"Google Analytics Conference var ett toppen event! Blir bara bättre och bättre varje år!"

”Mycket som var intressant på Consumer Insight Summit gällande trender och liknande, mycket var inspirerande.”

"Första gången på Customer Loyalty Conference för min del men absolut inte den sista. Jag var otorligt nöjd med både föreläsare, moderator och service. Över förväntan, vilket är det bästa betyget jag kan ge."

"Customer Loyalty var ett jättebra event, bra innehåll och kunniga talare. Väldigt inbjudande om man jämför med andra seminarier, tänker då främst på att det var enkelt att tycka till."

"Det var en toppenkonferens - många intressanta talare och nya möten, tack"

"Det var väldigt relevant innehåll och bra talare! Jag kommer tillbaka! =)"

"Tack för en mycket bra arrangerad Google Analytics kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics