Om oss
Wednesday Relations - Home of Customer Obsession. 
Bli medlem kostnadsfritt

Vi utvecklar organisationer och medarbetare i det senaste inom Customer Experience, CRM och Lojalitet och AI for Marketing. Vi arrangerar seminarier, konferenser, kurser och ERFA-grupper i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Wednesday Relations grundades 2002 av Mats Gustafsson med syftet att hjälpa företag och organisationer att utveckla sitt marknads- och kundarbete för att öka värdet för företaget och för kunden. Med ett personligt medlemskap vill vi ge dig som professionell marknadsförare en plattform för att utveckla dig i din yrkesroll och ditt företags marknadsfunktion.

Av Wednesday Relations över 13 000 medlemmar är majoriteten beslutsfattare. Genom att ingå i vårt nätverk får du möjlighet att möta andra inom CRM, CX, Digital Marketing och experter. Du får lära dig av olika företags framgångar i synnerhet från andra branscher än din egen. 

Vår grunddevis: Att utnytta kund- och kundrelaterad information för att öka kundens upplevda värde och samtidigt öka företagets lönsamhet.

Gör som 13 000 Marketeers - Bli medlem helt gratis

Tre värdefulla funktioner på sajten

Kalendarium - De hetaste eventen inom marknadsföring, CX och CRM. En del kostnadsfria att delta på för dig som medlem!

Kunskapscenter - Kunskapsmaterial från Wednesday Relations och från våra partners i form av White Papers, filmer, intervjuer & podcasts.

Partner Opportunities - För dig som vill träffa våra medlemmar och göra Seminarium, Executive Round Table events, Konferenser eller Workshops tillsammans med oss. Eller bjuda in våra medlemmar till ditt event och sprida kunskapsmaterial. Vi accepterar endast för våra medlemmar, relevanta ämnen.

Lite statistik:

  • 13 000 medlemmar i vårt nätverk
  • 350 nya medlemmar per månad
  • Facebooksida med över 1 000 följare
  • Över 3 000 kontakter i LinkedIn-grupper
  • 1400 följare på Twitter

Affärsmöjligheter för företag

Hitta nya affärer och generera leads.

För dig som har produkter och tjänster till marknadsförare, kan vi erbjuda möjligheter att generera leads och få nya affärskontakter genom bland annat:

Jackie Kothbauer

"Mats Gustafsson har med Wednesday Relations skapat en unik institution inom svensk marknadsföring. Med oavbruten entusiasm, stor fingertoppskänsla och uthållighet har han gett Sverige bättre marknadsförare.

Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Mats Gustafsson har i Wednesday Relations byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det"

Johan Hopstadius

Global Head of Marketing på Datscha

"Mats is the driving force behind the very successful Wednesday Relations. I got the opportunity to speak at one of their seminars on Marketing ROI and It is always a delight to speak at wellorganized events and Wednesday Relations is one of the best."

Wednesday Relations AB är ett dotterbolag till Community Labs AB, som startar, driver och utvecklar bolag och nätverk inom Customer Experience, CRM, Marknasföring och Digitala affärer. Läs mer om Community Labs

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics