Vår nya Superstar Anna-Karin Löfström

Jonatan
16 januari 2017

Anna-Karin har börjat hos oss som Event Manager med ansvar för alla våra event och kurser. Senast kommer Anna-Karin från en roll som marknadsansvarig på Network Innovation, ett företag i foto/grafiska branschen.

Fritiden ägnar hon gärna åt sport. Mestadels som åskådare, med två mycket aktiva fotbollskillar i familjen (så nu blir det en del fotbollssnack på kontoret till Mats förtret). Hon gillar även att vara ute och springa och åka skidor.

Vill du diskutera event med Anna-Karin så är det bara att ringa 08-642 21 90 eller maila

Presskontakt

Mats Gustafsson

(+46)8 - 642 21 90

Email

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics