Hitta rätt i Martech djungeln

Marknadsarbetet blir alltmer automatiserat och teknikintensivt. Antal IT-lösningar och system för marknadsförare har fullständigt exploderat de senaste åren. Vi diskuterar ofta ”Martech stacken” i våra event tillsammans med partners.

På Wednesday Relations har vi kontakt med alla ledande aktörer inom Martech och som är intresserade av den nordiska marknaden. I vårt nätverk har vi erfarna konsulter som gärna hjälper dig att hitta rätt i Martech djungeln och i upphandlingsprojekt. En unik kombination som vi gärna delar med oss av.

Genom vårt nätverk av erfarna konsulter hittar vi exakt rätt person för era behov. Vi föreslår ett antal relevanta konsulter och du väljer den som är rätt för er.

Vi hjälper dig med att:

  • Ta fram en matris för era marknadsfunktioner och mappa in existerande system. Då ser vi tydligt vilka vita fläckar som finns och tar fram förslag på möjliga lösningar.
  • Gå igenom behov och krav och ta fram ett beslutsunderlag för att gå vidare i ett upphandlingsprojekt.
  • Genomföra ett upphandlingsprojekt.
  • Genom våra kontakter hos Martech leverantörer sätter vi enkelt upp möten och demonstrationer av lösningar.
  • Agera projektledare / projektmedlem och driva upphandlingsprojektet.

Vi har ett pragmatiskt arbetssätt när du anlitar en konsult från Wednesday Relations. Det innebär att ni bestämmer både nivå av engagemang och kan avsluta samarbetet när helst ni vill. Inga uppsägningstider eller fasta åtaganden. Nedan är tre nivåer av stöd som ofta används:

Small (rådgivare och bollplank): Ni köper 10 timmar till ett överenskommet pris och kan sedan utnyttja konsulten löpande som rådgivare och bollplank.

Medium (projektdeltagare och expert): Konsulten är med i ert projekt som expert, workshopledare och erfaren inom området. Ni har en egen proaktiv projektledare som planerar arbetet.

Large (projektledare och expert): Konsulten har en proaktiv roll att driva arbetet framåt i projektet och samtidigt bidrar med sin expertkunskap och erfarenhet.

Vill du bli kontaktad av oss?

Lena Henriksson

KOMMUNIKATIONSCHEF, FAR

”Wednesday Relations har hjälpt oss att hitta och engagera en konsult inom utvärdering och upphandling av Marketing Automation system. Samt en specialist som genomförde en inspirations och uppstarts workshop i att utveckla våra kundresor. Wednesday Relations har förstått våra behov och snabbt hittat duktiga konsulter som vi engagerat. Ett mycket effektivt, snabbt och bra sätt att hitta rätt konsult. Jag kan verkligen rekommendera att engagera Wednesday Relations i ert utvecklingsarbete.”

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics