Ta hjälp av en erfaren affärskonsult

När ni bestämt er för att ta nästa kliv och lyfta ert arbete inom ett visst område, kan det vara ovärderlig hjälp att ta in en expert och erfaren konsult för workshop, projektledning, bollplank eller implementation. Vad passar då bättre än att få hjälp av en erfaren konsult och specialist inom området. Genom vårt nätverk av erfarna konsulter och lärare hittar vi exakt rätt person för era behov. Vi föreslår ett antal relevanta konsulter och du väljer den som är rätt för er.

Vi har ett pragmatiskt arbetssätt när du anlitar en konsult från Wednesday Relations. Det innebär att ni bestämmer både nivå av engagemang och kan avsluta samarbetet när helst ni vill. Inga uppsägningstider eller fasta åtaganden. Nedan är tre nivåer av stöd som ofta används:

Small (rådgivare och bollplank): Ni köper 10 timmar (klippkort) till ett överenskommet pris och kan sedan utnyttja konsulten löpande som rådgivare och bollplank. Läs mer om klippkort nedan.

Medium (projektdeltagare och expert): Konsulten är med i ert projekt som expert, workshopledare och erfaren inom området. Ni har en egen proaktiv projektledare som planerar arbetet.

Large (projektledare och expert): Konsulten har en proaktiv roll att driva arbetet framåt i projektet och samtidigt bidrar med sin expertkunskap och erfarenhet.

Klippkort - konsult

Vi förstår att det kan vara svårt att veta i vilken utsträckning ni behöver hjälp. Då är det också svårt att tänka ut vad prislappen landar på. Därför erbjuder vi nu att starta resan med ett klippkort. På så sätt är det enkelt för er att komma igång eftersom själva upplägget inte är en tröskel att ta sig över till att börja med.

 

INTRESSEANMÄLAN

Anna Ehnlund Martinussen

CRM & Loyalty Strategist @ Läkare utan gränser

"Samarbetet med Wednesday Relations och deras konsultförmedling har varit väl investerade pengar. Konsulten vi valde från WR är otroligt engagerat, tillgänglig och enkel att arbeta med. Vi har på ett strukturerat sätt fått hjälp att utifrån våra förutsättningar identifiera det som är viktigt för just vår verksamhet. Konsultverksamheten har gett oss stora insikter om våra givare och en kraftfull strategiskt riktning."

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics