Skräddarsydda utbildningar

Utveckla ditt team inom Marknadsföring, CX, CRM, AI och Marketing Automation

För att få bästa verkninggraden på er utbildningsinsats är våra skräddarsydda utbildningar / kurser absolut mest prisvärt. Vi anpassar efter de behov som just ditt företag och team har. Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy olika utbildningsupplägg och vi gör det genom att vara snabba, flexibla och lyhörda för era behov. Allt från en dag till längre insatser under en perod.

5 fördelar med våra skräddarsydda utbildningsupplägg:

Ni får en gemensam kunskapsnivå i teamet i ett aktuellt ämne.
Ni väljer själva när, var och i vilken utsträckning utbildningen ska ske.
Utbildningen anpassas helt och hållet efter era behov och målsättningar.
Det är ett kostnads- och tidseffektivt sätt att kompetensutveckla teamet.
Vi garanterar en lärare i världsklass inom sitt område. 

Lisa Rydberg

chef academy, svenska spel

"Wednesday Relations har varit en viktigt spelare i kompetenslyft inom området MarTech. Med deras hjälp har vi arrangerat online-utbildning med specialiserade konsulter som tagit våra medarbetares kunskap till nästa nivå. Wednesday Relations har varit lyhörda och flexibla samt en nyckel för oss att hitta rätt utbildningsledare. Jag kan varmt rekommendera Wednesday Relations som partner för riktad kompetensutveckling."

Exempel på tidigare skräddarsydda utbildningar:

  • TV4 - Kundupplevelse sociala medier
  • Clas Ohlson - Customer Experience & Customer Journey Mapping
  • Svenska Spel - Digital Marknadsföring & Marketing Automation
  • Sparbanken Syd - Ai i Praktiken för CRM, CX och MA
  • Svenska Stadsnätföreningen - LinkedIn som marknadskanal
  • Academic Work - Customer Experience
  • Sveriges Lantbruksuniversitet - Google Analytics
  • Svenska Möten - LinkedIn som säljverktyg

Så skräddarsyr vi en kurs till er

1. Behovsanalys

Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy olika utbildningsupplägg och vi gör det genom att vara snabba, flexibla och lyhörda för era behov. Vi inleder med att göra en behovsanalys tillsammans med er. Vilka är era behov? Vad är syftet? Är det en heldag, halvdag eller en utbildning som sträcker sig över en längre tid? Vilka medarbetare ska delta? Vad önskar ni få ut av utbildningen? Behöver ni en grundutbildning inom ett specifikt ämne, eller hjälp med att komma vidare i ett specifikt projekt? Behovsanalysen säkerställer att vi får en tydlig bild av vad ni behöver i form av kompetensutveckling.

2. Anpassningsmöte

Efter att vi har skräddarsytt en utbildning till er och ni har accepterat vårt förslag, bokar vi in ett anpassningsmöte med tilltänkt lärare. Där får ni möjlighet att ännu mer i detalj anpassa innehållet i er utbildning i direkt kontakt med läraren. Ni som beställare får vara delaktiga i hela processen och därför inkluderar vi er i planeringen tillsammans med läraren.

3. Genomförande

Läraren kommer till ert företag eller den plats ni eller vi har bokat för utbildningen. Ni äter även lunch tillsammans med läraren för att maximera möjligheten för diskussion och erfarenhetsutbyte i pauser på utbildningen.

4. Uppföljningsmöte

Efter genomförd utbildning bokar vi in ett uppföljningsmöte. Vi är såklart nyfikna på att höra vad ni tyckte om utbildningen. Vi pratar även om hur vi kan hjälpa er att gå vidare med er fortsatta kompetensutveckling. 

Vill du bli kontaktad av oss?

Ulrica Haraldsson

PROJEKTLEDARE, ICA SVERIGE AB

”Vi beställde en skräddarsydd kurs i ”Annonsering på Facebook och Instagram” av Wednesday Relations. Då vi är relativt erfarna användare var vi mycket noga med att nivån skulle vara rätt. Kursen, lärarna och Wednesday Relations uppfyllde våra förväntningar med råge. Vi är mycket nöjda och återkommer gärna med nya utbildningsbehov.”

Vidareutveckling och nästa steg

När ni bestämt er för att ta nästa kliv och lyfta ert arbete inom ett visst område, kan det vara ovärderlig hjälp att ta in en expert och erfaren konsult för workshop, projektledning, bollplank eller implementation. Genom vårt nätverk av erfarna konsulter och lärare hittar vi exakt rätt person för era behov. Vi föreslår ett antal relevanta konsulter och du väljer den som är rätt för er.

Vi har ett pragmatiskt arbetssätt när du anlitar en konsult från Wednesday Relations. Det innebär att ni bestämmer både nivå av engagemang och kan avsluta samarbetet när helst ni vill. Inga uppsägningstider eller fasta åtaganden. Nedan är tre nivåer på stöd som ofta används:

Small (rådgivare och bollplank): Ni köper 10 timmar till ett överenskommet pris och kan sedan utnyttja konsulten löpande som rådgivare och bollplank.

Medium (projektdeltagare och expert): Konsulten är med i ert projekt som expert, workshopledare och erfaren inom området. Ni har en egen proaktiv projektledare som planerar arbetet.

Large (projektledare och expert): Konsulten har en proaktiv roll att driva arbetet framåt i projektet och bidra med sin expertkunskap och erfarenhet.

Lena Henriksson

KOMMUNIKATIONSCHEF, FAR

”Wednesday Relations har hjälpt oss att hitta och engagera en konsult inom utvärdering och upphandling av Marketing Automation system. Samt en specialist som genomförde en inspirations och uppstarts workshop i att utveckla våra kundresor. Wednesday Relations har förstått våra behov och snabbt hittat duktiga konsulter som vi engagerat. Ett mycket effektivt, snabbt och bra sätt att hitta rätt konsult. Jag kan verkligen rekommendera att engagera Wednesday Relations i ert utvecklingsarbete.”

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO/PRISFÖRSLAG
info@wednesdayrelations.org
Anmäl dig här
Real Time Web Analytics