Konsulttjänster / klippkort

När ni bestämt er för att ta nästa kliv och lyfta ert arbete inom ett visst område, kan det vara ovärderlig hjälp att ta in en expert och erfaren konsult för workshop, projektledning, bollplank eller implementation. Vad passar då bättre än att få hjälp av en erfaren konsult och specialist inom området. Genom vårt nätverk av erfarna konsulter och lärare hittar vi exakt rätt person för era behov. Vi föreslår ett antal relevanta konsulter och du väljer den som är rätt för er.

Vi har ett pragmatiskt arbetssätt när du anlitar en konsult från Wednesday Relations. Det innebär att ni bestämmer både nivå av engagemang och kan avsluta samarbetet när helst ni vill. Inga uppsägningstider eller fasta åtaganden. Nedan är tre nivåer av stöd som ofta används:

Small (rådgivare och bollplank): Ni köper 10 timmar (klippkort) till ett överenskommet pris och kan sedan utnyttja konsulten löpande som rådgivare och bollplank. Läs mer om klippkort nedan.

Medium (projektdeltagare och expert): Konsulten är med i ert projekt som expert, workshopledare och erfaren inom området. Ni har en egen proaktiv projektledare som planerar arbetet.

Large (projektledare och expert): Konsulten har en proaktiv roll att driva arbetet framåt i projektet och samtidigt bidrar med sin expertkunskap och erfarenhet.

Klippkort - konsult

Vi förstår att det kan vara svårt att veta i vilken utsträckning ni behöver hjälp. Då är det också svårt att tänka ut vad prislappen landar på. Därför erbjuder vi nu att starta resan med ett klippkort. På så sätt är det enkelt för er att komma igång eftersom själva upplägget inte är en tröskel att ta sig över till att börja med.

Omfattning: 10 timmar
Pris: 19 900 kr ex moms

Är du intresserad av att hitta rätt konsult och kanske köpa ett klippkort på 10 timmar? Vänligen fyll i nedan intresseanmälan, så kontaktar vi dig för mer detaljer och information.

INTRESSEANMÄLAN

Anna Ehnlund Martinussen

CRM & Loyalty Strategist @ Läkare utan gränser

"Samarbetet med Wednesday Relations och deras konsultförmedling har varit väl investerade pengar. Konsulten vi valde från WR är otroligt engagerat, tillgänglig och enkel att arbeta med. Vi har på ett strukturerat sätt fått hjälp att utifrån våra förutsättningar identifiera det som är viktigt för just vår verksamhet. Konsultverksamheten har gett oss stora insikter om våra givare och en kraftfull strategiskt riktning."

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics