Temporär jobbplattform

Behöver du extra arbetskraft i dessa tider? Eller har du kanske blivit permitterad och behöver någon extra inkomstkälla? Vi på Wednesday Relations har beslutat att hjälpa till i dessa tuffa tider genom att erbjuda en temporär plattform för jobbannonser, för både arbetsgivare och arbetstagare. Med en community på över 15 000 medlemmar har vi ambitioner om att vara en brygga mellan er som söker jobb och er som behöver extra arbetskraft, i synnerhet inom Marknad, CRM, CX och Sociala Medier. Stora som små uppdrag, allt är välkommet!  

Skriv till oss på eller på vår chatt så hjälper vi dig vidare.

Job-seeker Christine Larsson

Christine är civilingenjör och har med bakgrund från seniora strategipositioner och senior managementkonsult bred erfarenhet av att driva digitala strategier och transformationer med resulterande värdeskapande i form av ökat kundvärde och effektivare organisationer. Hon har i sin nuvarande konsultroll utvecklat metodik och drivit uppdrag kopplat till kundupplevelsen (CX) som inkluderar CX strategi, kundorienterade organisationer, hantering av kundresor, CX design, strukturering och analys av kunddata, utveckling av kundservice etc.

Har du något intressanta uppdrag/roller kopplat till CX och/eller digitala strategier och transformationer? Hör av dig till oss så kopplar vi samman er. 

LinkedIn profil: 
https://www.linkedin.com/in/christine-larsson/

 

Job-seeker Jasminka Franic

Marketing communications professional with extensive experience in external and internal communications in the IT industry. Experienced in working internationally, and with companies in various stages of business development – from start-ups to established businesses.

Passionate about creating a targeted communication strategy and content that explains, provides value and engages.

Highly organized and target-oriented team player. Striving for constant improvement of expertise and delivering top quality results.

LinkedIn profile:
https://www.linkedin.com/in/jasminka-franic/

 

 

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics