Utbildning i konvertering


Den 8 februari startar Outfox en utbildning i konvertering och vi har fixat ett superpris till dig som är medlem hos oss på Wednesday Relations. 

Outfox hjälper Sveriges största företag att själva bli specialister på konvertering. De gör det genom att helt enkelt lära ut allt de själva lärt sig under de senaste 10 åren. Varje utbildningstillfälle hålls av föreläsare med lång erfarenhet av området. Kursen hålls ihop av Ida Kjelldahl som är en av de vassaste i branschen.

Plats: Stockholm
Start: 8 februari 2017, kl. 13-17.
Återkommande tid: Varje onsdag kl. 13-17.
Medlemspris: 35 000 kr
(Ord. pris 39 500 kr exkl. moms.)

När kursen är slut har du:

➤ en färdig testplan att börja med
➤ lärt dig att genomföra din testplan med en gedigen process som några av Sveriges största företag arbetar utifrån
➤ fått kunskaper för att själv fortsätta bygga vidare på din testplan så att du aldrig slutar optimera
➤ lärt dig använda olika metoder för user research, både kvalitativa och kvantitativa som Google Analytics
➤ fått personlig coaching under kursens gång när du har frågor om ditt testprogram
➤ genomfört och analyserat ditt första egna A/B-test

"Styrkan i vår utbildning ligger i att vi lär ut allt i ett sammanhang och inte bara erbjuder kunskaper inom lösryckta tekniker. Du får arbeta dig igenom analys- och testprocessen och praktiskt lära dig hur den kan anpassas utifrån din organisation. När du är färdig med utbildningen har du fått med dig de kunskaper du behöver för att kunna sätta igång och jobba metodiskt med ständiga förbättringar – omgående!"

 

Kursplan

Har du några funderingar vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast. Eller  direkt.

Anmälan / Intresseanmälan

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics