HELDAGSKURS

Prompting - Så kommunicerar du rätt med AI

Skapa innehåll, analyser och processer med AI

Prompter är instruktionerna som talar om för den generativa AI:n vad du vill ha. Upptäck hur generativ AI fungerar och lär dig skriva prompter för att skapa innehåll, genomföra analyser och effektivisera processer, anpassade efter dina mål.

Utnyttja potentialen hos generativ AI. Denna kurs ger dig kunskap och färdigheter att kommunicera effektivt med AI, för att säkerställa att resultatet överensstämmer med dina förväntningar och mål.

Då ämnets natur är i konstant förändring kan små ändringar i innehåll ske.

Det här får du med dig

   Djupgående förståelse för hur generativ AI fungerar

   Hur du skapar effektiva prompter för olika mål 

   Insikter i generativ AI:s möjligheter och begränsningar

 

För vem

Utbildningen vänder sig till marknadsförare, kommunikatörer och innehållsskapare som vill använda AI för ökad kreativitet och produktivitet. 

Utbildningen vänder sig till dig som jobbar med produktutveckling och är intresserade av att integrera generativ AI i sina erbjudanden. 

Utbildningen passar även för projektledare och beslutsfattare som vill optimera processer med hjälp av AI. 


Program

Tid: 09:00-17:00 (frukost och registrering från kl 08:30)
Plats: The Park Södra | Magnus Ladulåsgatan 1
Dag: 20 mars

Detaljerad plan för kursdagen

✔ Introduktion till generativ AI 
✔ Tillgängliga verktyg och ekosystem
✔ Skapa effektiva prompter
✔ Avancerade strategier för promptning
✔ Praktiska övningar och gruppdiskussioner
✔ Nyheter, trender, framtid inom generativ AI

Inför utbildningen

Det rekommenderas att ta med en dator för praktiska övningar samt registrera konton för utvalda AI-verktyg. Deltagare uppmuntras att bekanta sig med grundläggande AI-koncept. Grundläggande förståelse för AI-koncept är fördelaktigt men inte obligatoriskt.

Huvudlärare

Karin Hamberg Stén

AI PROMPT SPECIALIST

Karin Hamberg Stén är AI Prompting Specialist och AI-konsult med huvudområdena prompt engineering, marknadsföring, och optimering. Hon har en bakgrund inom marknadsföring, e-handel, och tillväxtstrategier från techbolag i New York, Tokyo och Stockholm. Utöver många års erfarenhet på tech startups och scaleups, har hon även arbetat med kunder som Arla, Berghs, Bonnier, Bluewater, Alla kvinnors hus, Linköpings universitet, SL, och Folktandvården. Hon har även kuraterat Sveriges första AI-konstutställning.

Intresserad av skräddarsydda kurser?

Samtliga av Wednesday Academys utbildningar kan genomföras skräddarsytt för just ditt företag och team. Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy olika utbildningsupplägg och vi gör det genom att vara snabba, flexibla och lyhörda för era behov. Läs mer här eller kontakta oss på

Kommande kursstart
20 mars 2024 Stockholm | The Park Södra | Södermalm Pris: 7 990 kr
Anmäl dig här
Real Time Web Analytics