Vi på Wednesday Relations följer uppdateringar och rekommendationer från folkhälsomyndigheten och genomför våra planerade utbildningar tills vidare då det rör sig om små grupper om 5-15 deltagare.

För att ge så många som möjligt av våra medlemmar möjlighet att delta på våra utbildningar erbjuder vi möjligheten att följa utbildningsdagen online på distans. Det finns biljetter på respektive utbildningstillfälle som heter "Deltagande online". Läs mer om hur det går till här.

Vi har även ändrat våra anmälningsvillkor till din fördel. Följande villkor gäller för utbildningar som anordnas till och med 30 september. Du kan avboka din anmälan kostnadsfritt senast: 7 dagar innan endagsutbildningar & 14 dagar innan certifieringsutbildningar.

Om du har flera frågor kontakta klara.sernemyr@wednesdayrelations.org eller på telefon +46 (0)73-320 70 99.

Uppdaterat: 2020-06-10

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics