Wednesday Webinar

Customer Experience i din organisation och CX Masterclass

Customer Experience i din organisation och CX Masterclass

Datum

22okt

Tid

13.00-13.40

Plats

Online

Pris

Kostnadsfritt

Customer Experience i din organisation och CX Masterclass

På detta Wednesday Webinar får du inblick i och förståelse för verktyg, metoder och modeller som direkt hjälper dig att skapa förbättringar runt kundupplevelser i din organisation. Tillsammans med kunskap om hur känslor påverkar dina kunders beslut och vad som driver hållbar och långsiktig försäljning och lönsamhet. Där era kunder stannar längre, betalar mer och rekommenderar er till vänner och kollegor.
Dessutom får du under webinaret information om struktur och upplägg på vår 2-dagars kurs Customer Experience Masterclass.

Agenda:

13.00 – 13.05 Introduktion & kort information om Customer Experience Masterclass
Anna-Karin Löfström, Ansvarig Wednesday Academy

13.05 – 13.30 Smakprov/inspiration – Verktyg, metoder och modeller för CX i din organisation
Joakim Thörn, Kurslärare CX Masterclass & Camilla Moberg, Customer Experience strategist

13.30 – 13.40 Frågor & svar

För vem?

Webinaret riktar sig dig som är intresserad av hur man kan utveckla och skapa förutsättningar runt kundupplevelser i din organisation. Kanske arbetar du inom Customer Experience, Marketing, CRM, Loyalty, Kundservice, Affärsutveckling eller liknande.

Är du intresserad men har inte möjlighet att se detta webinar live? Anmäl dig ändå, så ser vi till att du får ta del av den inspelade versionen efteråt. 

Joakim Thörn

CUSTOMER ENGAGEMENT TRANSFORMIST @ EFFECTLY

Joakim är Customer Engagement Transformist på Effectly som leder och inspirerar företag och organisationer att skapa passionerade och autentiska möten mellan människor. Sedan 25 år tillbaka skapar Joakim förutsättningar för att stänga gapet mellan vad företagen lovar och vad kunderna upplever. Han hjälper chefer och ledare att förstå och agera på insikter från upplevelser från kunder och medarbetare. Resultatet och effekten är kunder som stannar längre, betalar mer och kunder som aktivt rekommenderar företaget till familj, vänner och kollegor.

Camilla Moberg

Customer Experience Strategist @ Effectly AB

Camilla är Customer Experience Strateg som i ett ständigt föränderligt affärslandskap hjälper företag att centrera sina beslut i stort och smått genom den kritiska affärsdisciplinen - kunden.
Med 15 års kundcentrerat arbete i ledande roller inom B2B telekomindustrin, senast som Head of Customer Experience på Phonera, en del av ComHem, så har Camilla djup förståelse för utmaningarna med att transformera processer, kultur, människor och system för att ge kundupplevelsen den högsta prioriteten.

Info & anmälan

Datum: 22 oktober 2018
Tid: 13:00 - 13:40 
Plats: Online, innan start får du en länk med info för att ansluta till webinariet.

Boka din plats ➡

Real Time Web Analytics