Wednesday Webinar

Informationswebinar: Certified CRM & Loyalty Manager

Informationswebinar: Certified CRM & Loyalty Manager

Datum

6nov

Tid

13.00 - 13.40

Plats

Online

Pris

Kostnadsfritt

Informationswebinar: Certified CRM & Loyalty Manager

På detta Wednesday Webinar får du en inblick i vår 5-dagars utbildning till Certified CRM & Loyalty Manager. Utbildningen är för dig som vill ha ett helhetsperspektiv på kundrelationsarbetet i en datadriven, digital värld. Du får med dig kunskap, strategier, inspiration från case, konkreta metoder och verktyg för att bygga kundrelationer i världsklass för ditt företag.

Vill du veta mer? Kanske behöver du fler argument för att övertyga din chef att detta är en värdefull utbildning för dig och företaget? I så fall är du välkommen att delta på detta webinarium där vår huvudlärare Camilla Cramner ger ett smakprov på innehållet i utbildningen och sedan får du möjlighet att ställa dina frågor. Läs mer om utbildningen här.

Agenda

13.00 – 13.05 Välkommen! Information om upplägg & struktur
Anna-Karin Löfström, Utbildningsansvarig från Wednesday Relations

13.05 – 13.35 Smakprov – Utbildningens mål & huvudområden, gästföreläsare & case
Camilla Cramner, Huvudlärare

13.35 – 13.40 Frågor & svar

För vem?

Webianriet riktar sig till dig som är nyfiken på att veta mer om utbildningen Certified CRM & Loyalty Manager. Utbildningen är för dig/företag som vill flytta fram positionerna rejält vad gäller kundarbetet och få ett helhetsperspektiv på hur du kan stärka kundlojaliteten och öka lönsamheten med hjälp av tydliga affärsstrategier och ny teknik i en datadriven värld.

Är du intresserad men har inte möjlighet att se detta webinar live? Anmäl dig ändå, så ser vi till att du får ta del av den inspelade versionen efteråt.

Camilla Cramner

CRM EXPERT

Camilla Cramner, grundare och konsult, LoyaltyFactory. Camilla har ett brett perspektiv på kundrelationer genom lång erfarenhet från seniora positioner inom Kundlojalitet, Marknad, Varumärke, Customer Experience och CRM/CVM på stora multinationella företag. Camilla har de senaste sex åren drivit en internationell satsning på Telia Company runt Customer Value management. Camilla driver LoyaltyFactory AB som erbjuder strategier och lösningar runt CRM/CVM och marketing automation. Camilla är idag flitigt anlitad talare (finns tex på Sveriges Talare) och även nätverksledare för Marknadsföreningens nätverk för Relationsmarknadsföring.

Anna-Karin Löfström

Ansvarig Wednesday Academy

Info & anmälan

Datum: 6 november 2018
Tid: 13.00 - 13.40
Plats: Online, innan start får du en länk med info för att ansluta till webinariet.

Boka din plats ➡

Real Time Web Analytics