Wednesday Academy

Prova på/informationslunch: Certified CRM & Loyalty Manager

Prova på/informationslunch: Certified CRM & Loyalty Manager

Datum

26sep

Tid

11:30 - 12:30

Plats

The Park
Sveavägen 98, 2tr, 113 50 Stockholm

Pris

Kostnadsfritt

Prova på/informationslunch: Certified CRM & Loyalty Manager

Certified CRM & Loyalty Manager är 5-dagars utbildningen för dig som vill ha ett helhetsperspektiv på kundrelationsarbetet i en datadriven, digital värld. Du får med dig kunskap, strategier, inspiration från case, konkreta metoder och verktyg för att bygga kundrelationer i världsklass för ditt företag.

Vill du veta mer? Kanske behöver du fler argument för att övertyga din chef att detta är en värdefull utbildning för dig och företaget? I så fall är du välkommen på en informationslunch. Vår huvudlärare Camilla Cramner ger ett smakprov på innehållet i utbildningen och sedan får du möjlighet att diskutera dina och ditt företags behov med huvudlärare och rådgivare på plats.

Mer information om utbildningen Certified CRM & Loyalty Manager hittar du här.

(Första utbildningsstarten 11/9 är fullbokad, men det finns fortfarande platser kvar på det extrainsatta startdatumet i höst, 27/11.)

Agenda:

11.30 - 11.35 Välkommen! Information om upplägg & struktur
Anna-Karin Löfström, Utbildningsansvarig från Wednesday Relations

11.35 - 12.00 Smakprov – Utbildningens mål & huvudområden, gästföreläsare & case
Camilla Cramner, Huvudlärare

12.00 - 12.30 Enklare lunch, diskussion & rådgivning

Talare

Camilla Cramner

CRM Expert

Camilla Cramner, grundare och konsult, LoyaltyFactory. Camilla har ett brett perspektiv på kundrelationer genom lång erfarenhet från seniora positioner inom Kundlojalitet, Marknad, Varumärke, Customer Experience och CRM/CVM på stora multinationella företag. Camilla har de senaste sex åren drivit en internationell satsning på Telia Company runt Customer Value management. Camilla driver LoyaltyFactory AB som erbjuder strategier och lösningar runt CRM/CVM och marketing automation. Camilla är idag flitigt anlitad talare (finns tex på Sveriges Talare) och även nätverksledare för Marknadsföreningens nätverk för Relationsmarknadsföring.

Real Time Web Analytics