Är Amazon för alla?

Den amerikanska e-handelsjätten Amazon lanserade nyligen sin svenska sajt. Vad innebär lanseringen för svenska produktsäljande bolag och hur ska du som e-handlare förhålla dig till det som nu sker?

Litium har tagit fram en guide som bland annat behandlar följande områden:

  • Hur har Amazons satsningar på marknader i övriga delar av världen fallit ut?
  • Vilka hot och möjligheter kan Amazons inträde i Sverige innebära?
  • Vad bör du som e-handlare tänka på om du har för avsikt att börja använda Amazon som säljkanal?

Litiums guide ger dig en mängd tips och vägledning kring vad du som e-handlare bör tänka på och den hjälper dig att lyckas – oavsett om du väljer att sälja på Amazon eller inte.

Språk: SVE

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics