Vanliga frågor

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna och svaren kring våra event, seminarier och kurser. Hittar du inte svaret på din fråga är du varmt välkommen att kontakta oss på eller via våran chat.

Som medlem hos Wednesday Relations får du inbjudningar till inspirarade och lärarorika event, frukostseminarier och kurser inom marknadsföring, CRM, Customer Experience och Sociala Medier. Genom att ingå i vårt nätverk får du även möjlighet att möta andra marknadsförare och experter och lära dig av olika företags framgångar i synnerhet från andra branscher än din egen. Wednesday Relations mål är att öka kompetensnivån hos alla som jobbar med marknad, CX, och CRM.

Medlemskapet är kostnadsfritt och du kan själv avsluta det när du vill. 

Läs gärna mer om oss eller gör som 15 000 andra marknadsförare och bli medlem 

Nej, det räcker med att du anger ditt för och efternamn som användes vid anmälning till eventet.

 

Du kan välja mellan att betala med kort (Visa, Mastercard eller AMX) eller med faktura (30 dagars betalningsvillkor).

Vi använder oss av den väletablerade och säkra betalningslösningen Stripe för korttransaktioner och Billogram för fakturering.

Meddela oss din avanmälan genom att kontakta oss via vår chat eller via mail till . Vänligen ange ditt fullständiga namn, företag och vilket event och datum du vill avboka dig ifrån. 

Vi erbjuder alltid 500 kr rabatt per person om ni är två eller flera som vill delta, det gäller på alla våra event och kurser. Anmälan måste göras samtidigt, rabatten dras automatiskt vid val av 2 eller fler biljetter.

Om ni är fyra eller fler erbjuder vi grupprabatt.
Kontakta  och ange vilket event ni vill delta på och hur många ni är så återkommer vi med ett rabatterat paketpris.

Anmälan är bindande 30 dagar innan eventet, avbokning måste ske skriftligt. I annat fall debiteras hela avgiften. Bokningen kan naturligtvis överlåtas på annan deltagare från samma företag. När du anmäler dig godkänner du Wednesday Relations allmänna villkor.

För event som det är kostnadsfritt att delta på gäller avbokning senast 24 timmar innan. Oanmäld frånvaro faktureras 500 kr.

Ja, alla som jobbar på en välgörenhetsorganisation med 90-konto får 40% rabatt. Rabattkod finns specificerat vid respektive event.

 

Ja det kan du, så länge ni kommer från samma företag. Kontakta oss på  eller via vår chat så hjälper vi dig vidare. 

Efter avslutat event brukar vi maila ut föreläsningsmaterialet direkt till deltagare om det utlovats.

Ja det finns möjlighet att ställa sig på väntelista, vänligen kontakta oss via vår chat eller skicka ett mail till  så återkommer vi om det blir lediga platser.

Nej det gör vi inte. Vi säljer inte eller ger inte bort medlemsinformation till tredje part. När du deltar i en aktivitet som finansieras av externt företag, delar vi med oss av följande uppgifter; deltagarnas namn, företag och e-postadress. I dessa fall får partnerföretaget tillgång till uppgifterna om de anmälda efter att aktiviteten ägt rum. läs mera i våra allmänna villkor

Ja detta är möjligt, vänligen kontakta  så löser vi det.

Vi kan ofta erbjuda praktikplats inom eventproduktion, marknadsföring och sälj. Vänligen kontakta med din ansökan eller frågor.

 

Kul! Vi har många olika alternativ för samarbete, maila eller ring Mats på +46 70 531 88 32 för vidare diskussion.

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics