Åhléns resa mot ett datadrivet arbetssätt

Världen förändras och digitaliseringstakten hos konsumenter och företag har nått ett hypertempo, inte minst på grund av coronakrisen. Kraven ökar på att du ska kunna förstå och agera på dina kunders behov. Du behöver i allt snabbare takt möta kunderna genom relevant kommunikation, till rätt person i rätt tid.

Vill du veta hur Marketing Automation kan bli din bästa kompis och vad som kan vara bra att tänka på om ni ska investera i en MA-lösning eller utveckla den lösning ni redan har på plats? Då ska du boka in dig på detta webinar! Du får då veta mer om vilka möjligheter och utmaningar som står för dörren samt hur Åhléns har arbetat tillsammans med DAD Direct kring sin digitaliseringsresa för att uppnå ett effektivt ekosystem.

Sagt av deltagare från webinariet:

"Väldigt proffsigt genomfört och intressant ämne. Det låg också på en lagom djup nivå, många gånger tycker det blir för mycket bara på ytan men detta var lite mer än så vilket jag uppskattade."

"Ett av få webinars som var värt tiden"

"Jättebra information, Åhléns delade verkligen vad dom gör/gjort på ett tydligt vis. Jätteproffsigt genomfört, bra kvalité på webinar och supernöjd överlag!"

"Jag ger det här webinariet 5 av 5 möjliga! Superbra, konkret och inspirerande från alla Åhlénstjejerna!"

Språk: SVE
Tid: 55 min

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics