5 key components of successful B2B Commerce

De flesta B2B-företag är idag medvetna om nödvändigheten av att utveckla sitt e-handelserbjudande. Tiden när det räckte med att bara lägga ut produkterna på nätet är sedan länge förbi. Men hur gör man? Utmaningarna är lite annorlunda för B2B än för B2C.

I rapporten 5 key components of successful B2B Commerce är kundupplevelsen det man pekar på först av allt, och där man också har mest att lära av B2C-handeln. 

Göra rätt från början!
I rapporten kan du punkt för punkt ta del av hur du ska bära sig åt för att göra rätt från början. Hör gärna även av dig till oss på IBM, så berättar vi mer om våra molnbaserade lösningar för B2B-handel.

Kontakt
Linus Hammarstrand, 08-7936043 eller Språk: Eng

 

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics