Amazon lanseras i Sverige – Paneldiskussion kring möjligheter & hot

Amazon lanseras i Sverige i höst. Vad är hoten och vilka är möjligheterna? Det finns massor av frågor men ännu inte så många svar. För att reda ut frågetecken och lära oss mera bjöd in 3 experter inom e-commerce till en paneldiskussion kring:

  • Hur påverkas vi av Amazons intåg på den svenska marknaden?
  • Vilka branscher kommer bli påverkade av Amazon?
  • Kan vi förvänta oss några förändrade konsumentbeteendet?
  • Hot och möjligheter

Medverkande i panelen:

Arne Andersson, Senior e-commerce advisor and expert @ PostNord
Patrik Settlin, CEO @ Litium
Mats Rimton, Futurist, Föreläsare, Entreprenör @ Futurement

Språk: SVE
Tid: 52 min

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics