Argumenten som bygger ditt business case för en lyckad digital B2B-affär

Möt beslutsfattarnas tvekan med rätt argument

Att handla på nätet är en självklarhet för de allra flesta konsumenter i dag, men när det gäller försäljning mellan företag har digital handel inte kommit lika långt. Alla tecken pekar dock på att den digitala B2B-handeln på sikt enbart kommer att öka i Sverige. Så vad är det då som håller den tillbaka?

Det finns ett antal utmaningar som gör att beslutsfattare tvekar inför den investeringen det innebär att antingen komma igång med digital handel B2B eller att växla upp och ta den redan befintliga digitala affären till nästa nivå. Behöver du få de rätta argumenten till varför just ditt företag ska satsa mer på digital handel?

Ladda ner guiden och få underlag till att argumentera för att bland annat;

  • En ökad tillgänglighet ökar försäljningen till befintliga kunder.
  • Digital närvaro ger rätt förutsättningar för ökad nykundsförsäljning.
  • Kundernas nya digitala behov ökar kraven på närvaro online.
  • Sökbarhet, tillgänglighet och automation sänker kostnader och förenklar administration.
  • En insyn i kundens behov ger bättre servicenivåer.

Utöver alla dessa fördelar är det naturligtvis även viktigt att stärka argumentationen genom att beräkna vad en digital satsning kan innebära i termer av faktisk ROI. På Litium arbetar vi nära dig som kund för att på ett tydligt sätt kvantifiera de vinster din verksamhet kommer att göra genom digital handel. Genom den här guiden berättar vi hur.

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics