Beteendedesign - hur du kan påverka digitala beslut

Jobbar du på ett storbolag och står inför en digital resa eller befinner du dig mitt i en? Vi bjuder in dig till en taggad timme full av inspiration, konkreta tips och paneldebatt med Länsförsäkringar, Systembolaget och en av Sveriges mest uppskattade beteendevetare.

Vi kommer bland annat prata om:

- Beteendedesign och bakomliggande psykologier
- Hur du lyckas med människocentrerad design
- Ansvaret som kommer med kunskapen
- Hur du utvärderar dina lösningar och skapar tillväxt

Detta och mycket mer får du svar på när vi tillsammans med digitala byrån Bombayworks och en spännande panel ser närmare på hur man skapar digitala tjänster som användaren älskar. För vilka triggers styrs vi av och hur bra koll har vi egentligen på våra egna beslut? Med i panelen är Susanne Bergh, Chef kund- och kanal på Länsförsäkringar, Jennie Cedermark, Affärsutvecklare på Systembolaget och Niklas Laninge, Director behavioral insights @ PBM Sweden.

Tid: 1h

Språk: SVE

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics