Customer Experience 2030

Hur kommer varumärken att överleva och växa under de kommande tio åren?

Futurum och SAS genomförde en global undersökning med mer än 1 000 konsumenter och varumärken från Europa, Mellanöstern och Afrika för att förstå vad som definierar kundupplevelsen idag och hur den kommer att utvecklas till år 2030.

Läs denna rapport och få reda på resultat och rekommendationer om: 

  • Smart & fördjupande teknologi
  • Digitalt förtroende
  • Lojalitet i den digitala tidsåldern
  • Agility & Automation

Såhär såg det ut när rapporten presenterades i Stockholm

Språk: ENG

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics