Den digitala intraprenören - Storbolagens hemliga superhjältar

Nu bjuder vi tillsammans med digitala byrån, Bombayworks och paneldeltagarna Charlotta Szczepanowski, hållbarhets- och kvalitetschef på Coop och Tomas Chatzopoulos, VP Consumer Engagement Europe på Electrolux att diskuterar hur digitala verktyg, rätt attityd och smart kommunikation kan bana väg för förändring och digitala intraprenörer på storbolag. 

Jobbar du på ett storbolag och vill accelerera din karriär inom det digitala? Har du sneglat på startup-världen och undrat om du inte valde fel och skulle blivit entreprenör istället? Satsa istället på digitalt intraprenörskap med storbolagets kraft i ryggen.

Syftet är enkelt: att på en timme ge dig handfasta tips och inspiration för att kicka igång eller komma vidare med din karriär.

Sagt av deltagare på webinariet:

"Intressanta gäster!"

"Spännande med så hands on"

"Bra inspiration och tips!"

Tid: 55 min
Språk: SVE

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics