Den ultimata guiden till PIM för e-handlare

En förutsättning för att kunna marknadsföra och sälja produkter digitalt är att du på ett effektivt sätt kan berika dina produkter med bilder, filmer, manualer, instruktioner, certifikat, med mera. Inspiration är A och O för dina kunder och ofta det som avgör om köpet blir av.

Ett modernt PIM-system (Product Information Management) tar bort mycket av det manuella arbetet med automatiserade flöden och smarta processer, något som gör produkthanteringen både enklare och smidigare.

Litium har tagit fram en guide där de samlat sina bästa tips och råd för hur du kan dra nytta av PIM som ett smart och kraftfullt verktyg för att utveckla och effektivisera din produkthantering – så du kan erbjuda den bästa kundupplevelsen i alla kanaler.

Du får bland annat lära dig: 

  • Hur du möter utmaningen i att skapa verkliga upplevelser i en digital värld. 
  • Hur PIM-systemet förenklar och effektiviserar arbetet.
  • Varför PIM är nyckeln till framgångsrik omnikanalhandel. 

Språk: Svenska

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics