Digital Transformation - En utmaning med ständiga förändringar

Står du inför en digital resa eller befinner du dig mitt i en? Vi bjuder in dig till en taggad timme full av inspiration, konkreta tips och paneldebatt med AI Sweden, Storytel och Academic Work.

 Under Webinariet kommer vi bland annat prata om:

  • Hur du får aktivt stöd av ledningen i förändringsresa
  • Hur du använder en affärsdriven lösningsarkitektur för att lyckas
  • Hur du involverar och engagerar organisationen
  • Hur du regelbundet utvärderar förändringsarbetet


Detta och mycket mer får du svar på när vi tillsammans med digitala byrån Bombayworks och en spännande panel tar klivet från perrongen ombord på tåget och ger oss ut på en förändringsresa. Med i panelen är Åse Ericsson, Head of Nordics och Country Manager på Storytel och Conny Svensson, Head of AI Transformation på AI Sweden samt Jenny Smids, Strategy Director på AW Group.

 

Tid: 1h

Språk: SVE

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics