Webinar: Fem praktiska sätt att använda avancerad analys

Det talas mycket om tekniken bakom den nya vågen av avancerad analys, maskininlärning och Big Data. På detta webinarium vill Random Forest istället bli mer praktiska och tala om deras erfarenheter rörande fem olika exempel hur man tillämpar denna teknik. Högt och lågt, i små och stora projekt.

Fem praktiska sätt:

  • Forecasting – Hur man snabbt använder avancerade analys för att få en bra trendlinje på sina viktigaste KPI:er.
  • Personalisering av web – Hur man kan använda AI-teknik för att personalisera kommunikationen till sina webbesökare.
  • Avhoppsanalys – Hur man använder maskininlärning för att förstå sina kunders avhopps/lojalitet bättre och hur man kan agera på det.
  • Bildigenkänning – Hur enkelt det blivit att utnyttja bildanalys för att göra ansiktsigenkänning och liknande analyser.
  • Textanalys – Hur textanalysen kan användas för att dra nytta av sin Big Data till sina befintliga merförsäljning/avhoppsanalyser.

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics