How Voice Search Changes Everything

Röstsökning och röstdrivna upplevelser är två av dagens hetaste ämnen - och det med goda skäl. De formar den växande kundupplevelsen och kommer att få en direkt inverkan på företag av alla slag.

Ladda ner denna guide och upptäck: Vad de stora aktörerna inom detta område gör för närvarande och vad som väntar i framtiden, vem som flitigast använder röstsökning idag (hint: det är inte millennials) och hur man bygger konsumentförtroende & varumärkets räckvidd.

Språk: Eng

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics