How Voice Search Changes Everything

Röstsökning och röstdrivna upplevelser är två av dagens hetaste ämnen - och det med goda skäl. De formar den växande kundupplevelsen och kommer att få en direkt inverkan på företag av alla slag.

Ladda ner denna guide och upptäck: Vad de stora aktörerna inom detta område gör för närvarande och vad som väntar i framtiden, vem som flitigast använder röstsökning idag (hint: det är inte millennials) och hur man bygger konsumentförtroende & varumärkets räckvidd.

Språk: Eng

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics