Checklistan som får dina digitala kampanjer att lyfta

7 steg som optimerar dina digitala kampanjer!

Funderar du på hur du kan få maximal effektivitet i dina digitala kampanjer?

Oavsett vad du har för affärsmodell, produkt eller organisation kan du använda denna guide för att öka ROI (return on investment). Vi ger dig sju tips för att genomföra framgångsrika kampanjer. Du kan använda guiden som en checklista för att starta upp ett digitalt kampanjarbete eller för kampanjoptimering.

Några exempel: 

  • Hur kommer jag igång och hur mäter jag på bästa sätt mitt kampanjarbete?
  • Vad kan (och bör) jag lära av andra och vilka verktyg det finns att använda?
  • Hur kan jag använda automatisering?

Ladda ner guiden och lär dig mer om lyckat kampanjarbete och öka din försäljning.

Språk/Language: Svenska

Sneak peek:

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics