Kraften bakom digitala experiment - jakten på den heliga graal

Att arbeta data- och hypotesdrivet är något många pratar om - men hur tar man steget från ord till handling? Hur vet man när en hypotes ska förkastas och vad karakteriserar en process som kan skapa nya bärkraftiga idéer, produkter och tjänster?

Detta och mycket mer får du svar på när vi tillsammans med digitala byrån, Bombayworks och en spännande panel går på jakt efter den heliga graal. Med i panelen är Marianne Stjernvall, Head of Customer Growth and Personalization på Coop och Mårten Bokedal, Senior Manager - Marketing Nordics på Optimizely (Episerver).

 

Tid: 60 min
Språk: SVE

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics