Personalization Toolkit

Att skapa personliga och relevanta dialoger online som även skalar är något av en marknadsförares dröm. Men hur kommer man dit och vilka steg behöver man ta på vägen? Detta Personalization Toolkit är en introduktion till hur du kommer igång med personalisering och innehåller flera inspirerande och lärorika videos och whitepapers. Anmäl dig och ta del av bland annat:

  • Vikten av personalisering och påverkan det har på ditt affärsresultat
  • Steg för steg hur du kommer igång och prioriterar personalisering
  • Personaliseringstaktiker du kan börja använda redan idag

Jag vill lära mig mer! Anmäl dig och få tillgång till Personalization Toolk här.

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics