Personalization Toolkit

Att skapa personliga och relevanta dialoger online som även skalar är något av en marknadsförares dröm. Men hur kommer man dit och vilka steg behöver man ta på vägen? Detta Personalization Toolkit är en introduktion till hur du kommer igång med personalisering och innehåller flera inspirerande och lärorika videos och whitepapers. Anmäl dig och ta del av bland annat:

  • Vikten av personalisering och påverkan det har på ditt affärsresultat
  • Steg för steg hur du kommer igång och prioriterar personalisering
  • Personaliseringstaktiker du kan börja använda redan idag

Jag vill lära mig mer! Anmäl dig och få tillgång till Personalization Toolk här.

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics