Personalization Toolkit

Att skapa personliga och relevanta dialoger online som även skalar är något av en marknadsförares dröm. Men hur kommer man dit och vilka steg behöver man ta på vägen? Detta Personalization Toolkit är en introduktion till hur du kommer igång med personalisering och innehåller flera inspirerande och lärorika videos och whitepapers. Anmäl dig och ta del av bland annat:

  • Vikten av personalisering och påverkan det har på ditt affärsresultat
  • Steg för steg hur du kommer igång och prioriterar personalisering
  • Personaliseringstaktiker du kan börja använda redan idag

Jag vill lära mig mer! Anmäl dig och få tillgång till Personalization Toolk här.

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics