Så arbetar Läkare utan gränser och Folksam med CRM och kundlojalitet

Tips och insikter från 2 certifierade CRM & Loyalty Managers

Mitt i turbulensen under hösten 2020, kunde vi tillsammans med våra tidigare deltagare fira att vi nu har certifieriat över 100 personer genom utbildningen Certified CRM & Loyalty Manager. För oss är det viktigt att veta att utbildningen ger resultat, effekt och lever upp till deltagarnas förväntningar. Vi har därför tagit kontakt med två deltagare som båda har gått utbildningen. Vi blickar tillbaka genom att kontakta en av de första som certifierade sig för över två år sedan och den 100:de certifierade CRM & Loyalty Managern. 

Vad gör en CRM & Loyalty Manager? Vad har hänt sedan de gick utbildningen? Vad har deltagarna för tips och insikter att dela med sig av? Detta och mer kan du få reda på genom att följa med oss under ett webinar där vi intervjuar tidigare deltagare och även får träffa lärare Camilla Cramner.

Språk: SVE
Tid: 50 min

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics