Så behåller du SEO-rankningen när webbplatsen designas om

Att göra om webbplatsdesignen och samtidigt behålla sökmotoroptimeringen kan kännas som en omöjlighet. I värsta fall kan du tappa all rankning hos sökmotorerna och behöva börja om från början. Det är lyckligtvis inget som måste hända – men då måste du göra övergången på rätt sätt.

Att tidigt i processen planera SEO och lägga tid på den ökar chanserna att övergången kan genomföras utan att ni sjunker i sökresultaten. Gör det enkelt för sökmotorer att känna igen ändringarna du gjort: på domän, webbplatsstruktur, länkar med mera.

Ladda ner denna E-book och lär dig hantera 9 viktiga faktorer som:

  • Omdirigering
  • Byte av domän
  • Backlinks
  • Robots.txt och mycket mer

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics