Scandinavian B2B commerce 2020

Scandinavian B2B Commerce 2020 är Litiums fjärde rapport om digital B2B-handel. Den baseras på svar från närmare 1000 respondenter och omfattar Sverige, Norge & Danmark.

Ett utdrag av resultaten:

  • 80% av företagen i undersökningen räknar med att deras digitala försäljning kommer att fortsätta öka under de kommande tre åren.
  • Digital B2B-handel på de skandinaviska marknaderna drivs främst av en önskan att förenkla administration och effektivisera försäljningen.
  • Befintliga rutiner och processer anses vara den största utmaningen för digital B2B-handel.

Ladda ner rapporten för att läsa mer och ta del av samtliga resultat!

Språk: ENG

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics