Smarta betalningslösningar anpassade efter kundens behov

Idag är marknaden för betalningslösningar satt under stor förändring. Med nya betalningslösningar kommer kunden att kunna använda den lösning som är mest optimal för just den kunden, där och då. Vi är bara i början på hur det kommer att se ut med interaktivitet och våra smartphones.

Är du nyfiken på eller jobbar du med Output Management?
Detta event är en ögonöppnare och idespruta till framtidens interaktiva gränssnitt!

Sagt av deltagare från webinariet:

"Mycket bra genomgång av vad PSD2 kan innebära och hur det fungerar med säkerhet. Bra visat hur betaltjänster har vuxit fram även om det kanske inte var en nyhet och vad framtiden har med sig kan vi bara spekulera kring. Nya disruptors kommer säkert driva ny utveckling om något år som vi idag inte kan förutse."

Längd: 60 min
Språk: SVE

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics