Social Media Marketing Day 2020 - On Demand

Ta del utav Social Media Marketing Day 2020 och få inspiration, tips på kreativa lösningar och verktygen du behöver för att ta din närvaro i sociala medier till nästa nivå. Vi tar bland annat upp goda exempel på krishantering och kreativitet i samband med Covid-19. Talarna är utvalda utifrån noga research som baserats på de senaste trenderna, den extrema situationen våren 2020 och tips från experter inom området Social Media Marketing.

Därför ska du se årets konferens:

  • Få koll på de senaste trenderna.
  • Lyssna på expert-föredrag inom Influencer Marketing, krishantering, user-Generated Content, Video Marketing och mer.
  • Inspireras av case från företag i framkant presentera sina utmaningar, insikter och kreativa lösningar på sina vardagliga problem inom Sociala Medier.

Läs mer om programmet & talarna här.

Några utav talarna:

Alexander Morad

CEO & FOUNDER @ BRIGHT MIND AGENCY

Alexander Morad är en av Sveriges mest populära föredragshållare 2019, han är VD och grundare för Bright Mind Agency. Som grundare till Sveriges kanske just nu snabbast växande sociala medierbyrå, så har Alexander Morad från Bright Mind Agency en hel del insikter och kunskap om vad som fungerar och inte. Alexander kommer inspirera och dela med sig av misstag företag gör på sociala medier och ingredienserna som krävs för att lyckas på de plattformarna!

Emma Narving

PERFORMANCE MARKETING EXECUTIVE @ AMERICAN EXPRESS

Emma Narving har ett brinnande intresse för kreativ och datadriven marknadsföring. Hon har flera års erfarenhet av att jobba med sociala medier med ett starkt fokus på att driva resultat genom paid social. Hon har en bakgrund från b.la Facebook byrån Ingager som Performance Marketer och är idag Performance Marketing Executive på American Express, där hon ansvarar för att öka performance i extern media och kommunikation i Norden. Genom att ta ett helhetsgrepp på kombinationen av performance och creative utmanar hon tidigare olönsamma kanaler och menar att (nästan) allt kan visa resultat med rätt strategi!

Ida Schinkler

GROWTH MARKETING AND SOCIALA MEDIA MANAGER @ ELITE HOTEL

Ida Schinkler kommer senast från Stockholm Krogbolag där hon under 3 år jobbade som övergripande marknadsansvarig och var en stor del att tidigt ge krogar en digitala närvaro och levande content. Rollen berörde alla delar av intern och extern kommunikation både off-och online vilket har bidragit till den breda kompetensen som hon idag besitter. Hon har sedan 2019 omstrukturerat Elite Hotels sociala medier och lagt en helt ny strategi med fokus på segmentering, närvaro, kvalitet och konvertering. Trots den korta tiden har hennes nya strategi och den viktiga beståndsdelen att mäta utfallen verkligen gett resultat där både engagemang och synlighet på sociala medier ökat markant.

Språk: SVE

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics