State of Marketing

Insikter & trender från 4 000 internationella marknadsförare

Dagens marknadsförare står inför ett helt annat landskap än sina föregångare. Sammankopplade kundupplevelser har blivit standard i kundernas sinnen och nu måste marknadsförare tänka bortom traditionella arbetssätt, taktiker och verktyg för att möta kundernas förväntningarna. I denna rapport får du en inblick i vad som är top-of-mind för dagens marknadsorganisationer och marknadsledare runtom i världen.

En förhandsvisning av statistiken i rapporten:

  • Användandet av AI hos marknadsförare har ökat med 45% sedan 2017. 
  • 56% av högpresterande marknadsförare kartlägger aktivt kundresan över hela företaget.
  • Nordiska företag använder AI i sin marknadsföring i större utsträckning än amerikanska och brittiska.
  • 65% av marknadsförare säger att alla teammedlemmar i sin organisation delar gemensamma mål och mätvärden.

Språk: ENG

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics