Svenska företags svårigheter med att arbeta datadrivet

De flesta företag samlar in stora mängder data, men har fortfarande inget bra tillvägagångssätt för att transformera data till bättre kundupplevelser.

Forskarna vid Vanson Bourne har tagit fram en  rapport som jämför svenska företags mognadsgrad inom datadriven marknadsföring mot andra länder. Rapporten går bland annat igenom:

  • Varför kunddata ännu inte driver igenom pesonalisering i den grad som efterfrågas
  • Vad marknadsförare vill få ut av kundinformationslösningar
  • Hur svenska företag står sig i konkurrens med ett internationellt genomsnitt

Ladda ner rapporten

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics