The Everywhere Brand

Det är dags att bli The Everywhere Brand

För att ligga i framkant måste dagens marknadsförare tänka bortom företagets webbplats och app. Ett företags varumärke syns nu i allt fler kanaler såsom kartor, sociala nätverk och sökmotorer, och det är nu viktigare än någonsin att bli upptäckt i detta ständigt växande digitala landskap. För att ligga före sina konkurrenter och för att öka engagemang & försäljning bör man placera produkter, tjänster och platser tydligt för potentiella konsumenter vid rätt tillfälle.

Läs denna e-bok för att förstå vad det innebär att vara ett Everywhere Brand och fördelarna med detta koncept. 

Språk: Eng

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics