Ultimate Guide to Assessing Your Digital Marketing Program

Get tips and strategies for evaluating and enhancing your digital marketing program. 

In the rush to create the next big campaign, many marketers never get around to evaluating how their programs are working. Learn how to conduct a self-assessment that enables you to attack upcoming initiatives with renewed vigor and make substantial progress compared to what you'd achieve otherwise.

You'll get:

  • Overviews of 7 assessment areas, including engagement, technology and content
  • Interactive worksheets to help you in the evaluation process
  • Tips for improving your performance in each marketing category

6 common assessment mistakes, and how to avoid them

Språk: Eng

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics