Varför storbolag (och inte startups) kommer driva digital tillväxt framöver

Jobbar du på ett storbolag och står inför en digital resa eller befinner du dig mitt i en? Vi bjuder in dig till en maxad timme full av inspiration, case och paneldebatt med Electrolux och Volvo Cars. 

Oavsett om du har uppdraget att digitalisera ett analogt varumärke, svänga om hela organisationen till att bli mer digital eller öka er digitala tillväxt har du en tuff – men spännande – uppgift framför dig. Därför bjuder vi in till ett webinar där vi diskuterar utmaningarna - och möjligheterna - inom digitalisering på storbolag. Syftet är enkelt: att på en timme ge dig handfasta tips och inspiration för att kicka igång eller komma vidare med ditt företags digitala resa.

Sagt av deltagare från webinariet:

"Väldigt bra och så intressant med superspännande talare som kan dela med sig av verkligt relevanta erfarenheter!"

"Suveräna yrkespersoner från två av våra största företag som bubblade av lust att dela med sig."

"Riktigt bra seminarium som gav mersmak, så hoppas på fler tillfällen. Mycket igenkänning och bra tips på vägen."

Språk: SVE
Tid: 1 h

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics