Bli medlem

Home of Customer Obsession

Wednesday Relations arrangerar årligen över 90 seminarier, konferenser, kurser och utbildningar inom Marketing, Customer Experience, CRM, Sociala medier och e-commerce. Ditt kostnadsfria medlemskap ger dig många förmåner.

Som medlem får du personliga inbjudningar till events, tillgång till spännande content och delta i givande nätverksträffar. Majoriteten av våra events är kostnadsfria. Håll dig uppdaterad inom det senaste, höj kompetensen på ditt företag och få chansen att skapa nya kontakter – bli medlem redan idag.

Gör som våra 17 000 medlemmar – häng med oss du också!

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics