Bli medlem

Home of Customer Obsession

Håll dig uppdaterad och ligg i framkant, få inbjudningar till de hetaste eventen, hänga med på de bästa kurserna, delta i givande nästverksdiskussioner och få tillgång till en massa spännande content.

Vi arrangerar årligen över 70 lärande events, kurser, ERFA grupper och nätverksträffar för våra medlemmar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det finns mycket att välja på. Vi håller dig uppdaterad på det senaste inom Marketing, Customer Experience & CRM.

Gör som 13 000 andra marknadsförare - Bli medlem helt gratis

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics