Bli medlem

Home of Customer Obsession

Wednesday Relations arrangerar årligen över 90 seminarier, konferenser, kurser och utbildningar inom Marketing, Customer Experience, CRM och Sociala medier i Stockholm, Göteborg och Malmö. Ditt kostnadsfria medlemskap ger dig många förmåner.

Som medlem får du personliga inbjudningar till events, tillgång till spännande content och delta i givande nätverksträffar. Majoriteten av våra events är kostnadsfria. Håll dig uppdaterad inom det senaste, höj kompetensen på ditt företag och få chansen att skapa nya kontakter – bli medlem redan idag.

Gör som våra 14 000 medlemmar – häng med oss du också!

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics