Jackie Kothbauer - moderator på Digital Analytics Day

4 augusti 2016
Jackie

Jippi! Årets moderator för Digital Analytics Conference är fastställd.
Det blir ingen mindra än Jackie Kothbauer!

Jackie Kothbauer är Sveriges främsta expert på det personliga varumärket och människan som mediekanal. En flitigt anlitad föreläsare och författare till tre böcker om influencer marketing och konsten att bli nätsmart. Jackie Kothbauer var en av deltagarna i tv-serien Tête-à-tête med Belinda Olsson och Ernst Billgren, och dokusåpan Rivalerna – den svenska versionen av Donald Trumps The Apprentice. 

Läs mer om Jackie här

Presskontakt

Mats Gustafsson

(+46)8 - 642 21 90

Email

Ladda ner högupplösta logotyper

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics