Jackie Kothbauer - moderator på Digital Analytics Day

4 augusti 2016
Jackie

Jippi! Årets moderator för Digital Analytics Conference är fastställd.
Det blir ingen mindra än Jackie Kothbauer!

Jackie Kothbauer är Sveriges främsta expert på det personliga varumärket och människan som mediekanal. En flitigt anlitad föreläsare och författare till tre böcker om influencer marketing och konsten att bli nätsmart. Jackie Kothbauer var en av deltagarna i tv-serien Tête-à-tête med Belinda Olsson och Ernst Billgren, och dokusåpan Rivalerna – den svenska versionen av Donald Trumps The Apprentice. 

Läs mer om Jackie här

Presskontakt

Mats Gustafsson

(+46)8 - 642 21 90

Email

Ladda ner högupplösta logotyper

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics