Nya insikter för att öka (eller starta) dina affärer i Kina

10 augusti 2020

Kina är världens största digitala ekonomi och är även den näst största ekonomin i världen. På grund av storleken är Kina en ”must-win” marknad för de flesta globala företag.

Utmaningarna som organisationer möter är det unika beteendet hos de digitala konsumenterna i Kina och många tampas emellertid med att optimera sina digitala satsningar i landet på grund av just det unika digitala konsumentbeteendet, teknologiska ekosystemet och lokala lagkrav.

Som ett stöd i att utveckla er verksamhet i det stora landet i öster har jag och mina kollegor tillsammans med Adobe satt samman ett Wednesday Webinar "An online session about how you can grow your business in China". Du möter två riktiga Kinakännare, David King och Clyde Jiang från Adobe. Vi kommer gå igenom:

  • Hur du bedömer marknadspotential och tillväxtmöjligheter i Kina. I synnerhet i dessa tuffa tider.
  • Vilka är utmaningarna och bromsklossarna i att göra digitala affärer i Kina.
  • Så har marknadsledande organisationer optimerat den digitala upplevelsen för kunder och besökare i Kina.
  • Hur kan Adobe hjälpa dig utveckla den digitala upplevelsen.

Det här ska bli riktigt spännande att får vara med på. Så häng med oss och lyssna, diskutera och lär kring digitala affärer i Kina. 

Hälsningar
Mats Gustafsson, Founder @ Wednesday Relations

Presskontakt

Mats Gustafsson

(+46)8 - 642 21 90

Email

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics