Äntligen! Nya wednesdayrelations.org

8 september 2016

Snyggare, enklare och tydligare, välkommen till vår nya webbsida! 

Vad är nytt?

  • Bättre användarupplevelse
  • Ny design och bättre responsivitet
  • Helt ny och tydligare anmälningsfunktion / biljettköp
  • Kortbetalning (Äntligen!) 
  • Och mycket mer! 

Kolla in nya siten! 

Vi är väldigt tacksamma för feedback, både ris och ros. Extra viktigt om ni hittar något som inte verkar fungera som det ska eller en bugg. Meddela oss i formuläret nedan. Eller marknadsansvarig Jonatan Westerback. Tack! 

Feedback

Presskontakt

Mats Gustafsson

(+46)8 - 642 21 90

Email

Ladda ner högupplösta logotyper

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics