Äntligen! Nya wednesdayrelations.org

8 september 2016

Snyggare, enklare och tydligare, välkommen till vår nya webbsida! 

Vad är nytt?

  • Bättre användarupplevelse
  • Ny design och bättre responsivitet
  • Helt ny och tydligare anmälningsfunktion / biljettköp
  • Kortbetalning (Äntligen!) 
  • Och mycket mer! 

Kolla in nya siten! 

Vi är väldigt tacksamma för feedback, både ris och ros. Extra viktigt om ni hittar något som inte verkar fungera som det ska eller en bugg. Meddela oss i formuläret nedan. Eller marknadsansvarig Jonatan Westerback. Tack! 

Feedback

Presskontakt

Mats Gustafsson

(+46)8 - 642 21 90

Email

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics