Så har ICA Banken lyft sitt CRM arbete

10 september 2019

Lyssna på vår tidigare deltagare Sofia Soläng, Lead CRM Analyst @ ICA Banken berätta om hur hon och ICA Banken tagit sitt CRM arbete vidare internt efter att ha gått utbildningen Certified CRM & Loyalty Manager. 

Höstens andra utbildningsstart är den 17 mars 2021, består av 5 tillfällen och resulterar i en certifiering som CRM och Loyalty Manager. ✌ Missa inte denna chans att vässa till ditt CV med en certifiering!

Läs mer om utbildningen.

Presskontakt

Mats Gustafsson

(+46)8 - 642 21 90

Email

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics