Wednesday Relations <3 Friends

3 juli 2018

Som ett led i att stötta välgörenhetsorganisationer kommer vi på Wednesday Relations inför hösten att fördjupa samarbetet med Stiftelsen Friends. Vi vill göra skillnad i samhället och vi ser Friends arbete i våra skolor som ett konkret och viktigt inslag för att minska mobbning och diskriminering. Sedan tidigare ger Wednesday Relations 40% rabatt till organisationer med 90-konto på alla kurser, utbildningar, konferenser och ERFA-grupper.

Alla barn har rätt att växa upp i trygghet. Men så ser inte verkligheten ut. 60 000 barn utsätts för mobbning varje år. För att stoppa mobbning måste förändring ske på många olika nivåer i samhället. Friends utbildar vuxna i att arbeta förebyggande mot mobbning och diskriminering och möter varje år tiotusentals vuxna för att ge dem verktyg att skapa trygghet för barn och unga, för att skapa ett samhälle för våra barn som främjar öppenhet och förståelse för olikheter.

För Friends är det viktigt att sprida sin fråga, kunskap måste spridas för att få stopp på mobbning och diskriminering. I detta samarbete mellan Wednesday Relations och Friends är målet att nå ännu fler vuxna som tillsammans med Friends kan göra skillnad i denna viktiga fråga.

Presskontakt

Mats Gustafsson

(+46)8 - 642 21 90

Email

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics