Wednesday Relations <3 Friends

3 juli 2018

Som ett led i att stötta välgörenhetsorganisationer kommer vi på Wednesday Relations inför hösten att fördjupa samarbetet med Stiftelsen Friends. Vi vill göra skillnad i samhället och vi ser Friends arbete i våra skolor som ett konkret och viktigt inslag för att minska mobbning och diskriminering. Sedan tidigare ger Wednesday Relations 40% rabatt till organisationer med 90-konto på alla kurser, utbildningar, konferenser och ERFA-grupper.

Alla barn har rätt att växa upp i trygghet. Men så ser inte verkligheten ut. 60 000 barn utsätts för mobbning varje år. För att stoppa mobbning måste förändring ske på många olika nivåer i samhället. Friends utbildar vuxna i att arbeta förebyggande mot mobbning och diskriminering och möter varje år tiotusentals vuxna för att ge dem verktyg att skapa trygghet för barn och unga, för att skapa ett samhälle för våra barn som främjar öppenhet och förståelse för olikheter.

För Friends är det viktigt att sprida sin fråga, kunskap måste spridas för att få stopp på mobbning och diskriminering. I detta samarbete mellan Wednesday Relations och Friends är målet att nå ännu fler vuxna som tillsammans med Friends kan göra skillnad i denna viktiga fråga.

Presskontakt

Mats Gustafsson

(+46)8 - 642 21 90

Email

Ladda ner högupplösta logotyper

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics