Bli medlem

Click here for English version


Home of Customer Obsession

Wednesday Relations arrangerar årligen över 90 seminarier, konferenser, kurser och utbildningar inom Marketing, Customer Experience, CRM, Sociala medier och e-commerce.

Ditt kostnadsfria medlemskap ger dig många förmåner

Som medlem får du personliga inbjudningar till events, tillgång till spännande content och möjlighet att delta i givande nätverksträffar. Majoriteten av våra events är kostnadsfria.

Håll dig uppdaterad inom det senaste, höj kompetensen på ditt företag och få chansen att skapa nya kontakter – bli medlem redan idag.

Gör som våra 20 000 medlemmar – häng med oss du också!

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics